basit şekilde bu sorunlar aşılır hocam content e tema yüklemeyle direkt tema değişimi yaşanmıyor vs vs .olsun hocam kurcalaya kurcalaya çözeceksiniz. çözdüğünüzde bunlar size hikaye gelecek
Anladım hocam teşekkürler.. Host firmasıyla gorustuk. Onlar halledeceklermiş sorunu beklemediyim daha.
Ayrıca madem konu açılmış ben aklıma takılan 2 soruyu sormak istiyorum.

Henüz sitenin paneline giremediğimden kendim deneme fırsatım olmadı.
1) Ben WordPress'e internet üzerinden indirdiğim bir tema yükledim diyelim. Tema dosyaları otomatik olarak ftp'de ve filezilla da gözüküyor. Daha sonra ben bu sefer farklı bir tema olmak üzere WordPress panelinden tekrar internetten indirdiğim bir temayı yükledim. Bu sefer ftp üzerinde yeni temanın dosyaları olur değil mi? Yani aktif olan temanın dosyaları mı olur sadece yoksa önceki tema dosyaları ile beraber birbiriyle ile karışır mı dosyalar ftp'de.
2) Ayrıca internetten indirdiğim bir temaya ben kategori eklemek istiyorum diyelim. Temanın kendisinde Kategoriler adında sidebarda bir kısım bulunuyor. Ama sadece İsim olarak bulunuyor. Yani "Oyun, Blog, Film vs." tarzında kategoriler sırlanmamış o sidebardaki başlık altında. Ben bu kısma kategori ekleyeceğim zaman WordPress panelinden mi ekleyeceğim yoksa WordPress'teki tema kodlarına kendim mi ekleyeceğim bu kodları yoksa filezilla aracılığıyla mı eklenecek bu kategoriler?