qanqster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet 30 tane siteden tanitim yazisi aldim ama ana kelimelere almistim, 250 kelimeleik makalede 3 link cikis hakkim vardi, 2 link cikis hakkimi ana kelimelere geriye kalan tek linkide karisik benzer kelimelere veridrmistim ama son makale 20 gun once falan eklenmisti ondan sonra belki bir tane blog yorum birde toplist ekledim fazla birsey yok
Link aldığınız sitelerden tüm linklerinizi sildirin siteniz 15 20 güne düzelir.

Ayrıca 1 makaleden 3 link hakkında var diye 3 link çıkılmaz sadece 1 tane link çıkılır, senin yaptığın işlem spamdır zaten eskiden kaldı o bir makaleden 3 link çıkışı hiç google takip etmiyorsunuz açıklamalarını okumuyorsunuz ne diyor ne öneriyor umrunuzda değil biraz dikkatli olun hocam.

Tüm linklerini kaldırt 20 ün önce eklenmiş olması zaten sitenin tamamen o linkler yüzünden gerilemiş olduğunu gösteriyor çünkü eklenen tanıtım veya linkler anca 15-20 gün arasında etkisini tam olarak gösterir.

Size tek tavsiyem tüm linklerinizi yada tanıtım yazılarınızı aldığınız yerden sildirmeniz ve yeniden değerlendirme isteiği yollamanız. Eğer tanıtımları sildiremiyorsanız Link reddetme aracından rededin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:43:25 -->-> Daha önceki mesaj 14:38:23 --

http://www.haber66.com.tr/cani-sikilan-biri-var/

Bir makaleden iki tan sohbet diye link çıkıyorsun hocam sonra neden sitem geriledi diyorsun. tüm makalelerde aynı işlemi yapmışsın sohbet kelimesini iki kere makale içerisinde link olarak göstermişsin. Yakında webmaster tools a aldatıcı hareketler diye uyarı alabilirsin