2-3 kelimelik başlıklar kullanıcam hocam sorun olurmu ? mesala ;
1080p filmler,1080p film izle,1080p film full izle
gibi 3 kelimeden oluşcak ?
birde wordpress seo by yoast eklentisi ile aynı anda all in seo eklentisini kullansam sorun olurmu sizce ? wordpress seo by yoast eklentisini kurcaksam all in seoyu kaldırmam gerekiyor mu yoksa ikisini aynı anda kullansam sorun olurmu
Kelime tekrarı sürekli yapmanız sitenizi kelime yoğunluğundan basma kalıp içerik haline dönüştürür ve Google sinyalleri aldıladığı zaman ceza alırsınız. Yani bunu filmlerin keyword kısmında ancak yapabilirsiniz aşırıya kaçmayacak şekilde.
2 Seo eklentisi kullanmaya gerek yok ve kullanamazsınız all in seo çok kolay bir eklenti herkez rahatlıkla kullanabilir. Bir az daha gelişmişi seo ultimate en gelişmiş seo eklentiside yoast bildiğim kadarıyla ve genelde kulanım açısından gördüğüm kadarıyla. Ben genelde kullanıcı açısından kullanımı kolay olduğu için all in seo manuel hali ile kullanıyorum hatta biraz değilişiklikler yapıyorum. Benim için seo eklentisindeki amaç meta düzeni gerisi zaten siteye yazdığın içerik ve yaptığın çalışmalardır. Yani eklenti site içi seo da yazıların biraz daha anlaşılır ve düzenli olması için ihtiyaç yoksa seo'yu eklenti yapmıyor bunu söylemek istiyorum herşeyi eklentiden beklemek yanlış olur.