Site adresi: PM ile gönderilecektir. isimtescilde'dir, çok hoş bir domain
Site için istenen fiyat: 1400 TL / Eş değer akıllı telefon da kabul.
Sitenin aylık getirisi:140+ Adsense Mesaj sonunda son 2 ayın geliri verilecektir.
Sitenin açılış tarihi: 7 Ay önce
Kategori, sitenin içeriği nedir: Android uygulamaları ve android how to ları
Günlük hit sayısı: Mesaj sonunda sayyac görseli verilecektir. Günlük ortalama 750-800 hiti vardır. Hitin %80i android cihazlaran ve mobilden.
Ziyaretçi kaynağı: Google ağırlıklı olmak üzere, yandex ve diğer arama motorları.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: PR0 7 Ay 4Gün
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Yok
Hosting dahil midir: Bir süre idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı:Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress kurulu.
Yazılım lisans sonlanma zamanı:sınırsız.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok
Notlar: Herkes kadar ufak tefek iç SEO çalışmaları yapıldı. 76 yazı var. Her biri itinayla benim tarafımdan yazıldı. Her yazıda bir resim ve öne çıkan görsel vardır. Haftada 1 2 yazı girerek bu hale getirdim. Backlink alarak, makale ekleyerek, temayı eli yüzü düzgün hale getirerek geliri 2ye 3e katlamanız mümkün. Vasat bir tasarımla bu kadar kazanılıyorsa, düzgün bir tasarımda neler olabilir siz dusunun. İş değiştirdim ve ilgilenemediğimden satıyorum. Sitede adsense var, nisan ayından beridir sitede kod var 500 küsür tl birikti. Adsense grafiklerine bakarsanız her ay gelirinin git gide arttığını da göreceksiniz. Ödeme eft, İstanbul içi elden kabul edilir, çay içilir. Bu gelire bu fiyat fazla demek için yorum atmayın arkadaşlar, site en az 1 yıllık gelirine satılmalıdır diye düşünüyorum. İyi çalışmalar.
Sayyaç Grafiği
Adsense Haziran Aylık tablo
Adsense Mayıs Tablosu