Merhaba arkadaşlar,
Bugün uzun zamandır kullandığım işbankası hesabımdan hesap işletim ücreti kesildi ve dolayısıyla artık işbankası hesabımı kapatıp (Hesap işletim ücreti olmayan) enpara kullanmaya karar verdim fakat tam olarak enparanın ne olduğunu bilmiyorum.
-Enpara başvurusunu nasıl yapabilirim,
-Enpara başvurusunu yaptıktan sonra finansbank atm den nasıl para çekebiliyorum, bankamatik veriyorlarmı?
-Enpara android uygulamasının eksikleri varmıdır işbankasındaki rahatlığı enpara da yakalayabilirmiyim.
-Uzun zamandır enpara kullanan arkadaşlar artıları ve eksileri nelerdir?
bu sorulara konu altında cevap verebilirseniz çok sevinirim.
İyi çalışmalar.
-Finans bankta mevcut bir hesabını var ise internetten başvurarak anında kullanmaya başlarsınız
-hesabınız yok ise müşteri temsilcisi en geç 2 gün içerisinde siden randevu alır ve bankamatik kartınızla birlikte sizi ziyaret eder ve kartınız teslim eder en geç 2 gün içinde kullanmaya başlarsınız. zaten fenasbankta herhangi vadesiz hesabınız varsa inrettten başvuru yaptınız an kullanmaya başlarsınız ama atm kartınız elden 2 günde gelir.
- İş bankasını kimse tutamaz ben kullanıyorum ama işini görür andraid programı
- havle eft ücreti ödemezsin bu sektörde bilişimde baya bi kullanı olduğu için havale ve alışverişlerinde işlemleri akşamda yapabilirsin hesap işletim ücreti vb ücret yok.
ben kullanıyorum işim icabı memnunun gündüz eft lerimi havalelerimi burdan yapıyorum enpara kartla anında para cekip kartla atm den para kolay yatırıyorum ayrıca en güzeli müşteri temsilcisine 30 saniyede ulaşıyorum kişiye özel temsilciniz var.
eksik varsa eklenebilir ben memnunum.