Merhaba arkadaşlar, kadın içerik güzel içerikle sürekli beslenen ve iyi bir konuma sahip bir sitemiz var kazancımızda adsense üzerinden ama birkaç gün önce bir yemektarifleri sitesi üzerinden copypaste yapıldığına dair mail aldım, biz normalde kesinlikle kopya yazı yayınlamıyoruz ama sitemizde yer alan amatör bir arkadaşımız tamamen yemek tariflerini o siteden çekiyormuş ve oda bizi sürekli tehdit ediyordu hergün adsense şikayet ediyorum falan diye. Bugün siteye bir girdim reklamlar kaybolmuş maile gelen açıkalamada aynen şöyle ;

Sayın Kullanıcımız,
Bu e-posta, web sitelerinizden birinin şu anda AdSense program politikalarımızla uyumlu olmadığını ve sonuç olarak web sitenize reklam sunumunun devre dışı ırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.

Sorun kimlik numarası: 27395176

Reklam sunumunun devre dışı bırakıldığı web sitesi:kadin/////.org

İhlalin meydana geldiği örnek sayfa:http://www.kadin//////.org/kule-pogaca-tarifi.html

Gerekli işlem: Hesabınızdaki tüm diğer siteleri inceleyerek uyumlu olup olmadıklarını kontrol edin.

Mevcut hesap durumu: Etkin

İhlalle ilgili açıklama

DÜZEN YANLIŞLIKLA TIKLAMA YAPILMASINA YOL AÇIYOR: Yayıncıların, kullanıcıları Google reklamlarını tıklamaya teşvik etmesine hiçbir şekilde izin verilmemektedir. Buna, reklamların flash oyunlarının veya gezinme çubuklarının yakınına yerleştirilmesi veya reklamların ve site bağlantılarının birbirine aşırı yakın bir şekilde yerleştirilmesi gibi, yanlışlıkla tıklama yapılmasına yol açacak her türlü uygulama da dahildir.

AdSense reklamları görüntüleyen bir sitenin, benzersiz ve alakalı içerik sağlayarak kullanıcılara yeterince değer sunması ve az miktarda orijinal içerik bulunduran veya hiç orijinal içerik bulundurmayan sayfalara reklam yerleştirilmemesi önemlidir.

Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri kolayca bulabilmelidir.

Ne yapmam gerekiyor adsense panelimde bir bildirim bulunmuyor yukardaki linkide kaldırdım ama halen bir sonuca ulaşamadım!