Alıntı
göceklili olunca genellikle böyle sorunlu insanlar çıkıyor.

şaka bir yana toprağım allah kolaylık versin.

not: karakışlakçılığım
Bence İstersen Göçekli veliler diye başlatma. Dımışı yazarsam buraya. İsin sonu gelmez.
Nitekim oda kendini kim doğurdugunu bilmeyen biri ve davalık olup kaybeden biri !!!

Martin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O Ailede bir tane insan evladı yokmuydu adam bu kadar işkence yaparken o insanlara..

Gitseydiniz kapısına 3 kişi görseydi anyayı konyayı..

Malesef bitti Söz konus olayda Ben ve abim bir kişi girişti ki.Bir yeğene düşecek bir görev değildi bunlar.

Sporweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş önce geçmiş olsun.
Size tavsiyelerim :

1) Böyle hukuki konularda bence bu forum ihtiyacınızı karşılamaz, reklam olmaması açısından isim vermiyorum ama hukuk bazlı forum siteleri var (ben iki tanesini biliyorum) bence oraya yazın durumunuzu. Size hem çözümle hem süreçle ilgili (avukat bulma vs.) doğru bilgiler verirler. Burası sonuç itibarı ile webmaster sitesi, insanlar size iyilik yapayım diye görüş bildirirken yanlış bilgi de verebilirler kötü niyet olmaksızın.

2) Hukuki süreç uzun sürebilir, sakın kendiniz adalet sağlamaya kalkışmayın işleri daha kötüye götürür başka işe yaramaz.

Allah yardımcınız olsun.
Malesef bu konuda size katiliyorum. Yaptik bir hata açtik konuyu.
Anlam bilgisi olmayan dil bilimciler cikti bi ton .

bakyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nasıl bir ailen var anlamadımki. anne baba dövülürmü. ...
Lütfen Ailen demeyelim bizim ailede döven yok ama bizim dayiları bu konuda engel tanimiyor.
Biri gidiyor diğeri görevi alıyor. Hani dini konularda açsalar ağızları her biri fetva uzmanıdır belirli tarikatkatların. Keser hesabi verdikleri için fetvaları ancak bu kadar Anne yada bablarini hice sayacak kadar olabiliryor.