desifre3545557 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç düzelcek gibi görünmüyor, her geçen dakika daha da kötüye gidiyor. her kontrol edişimde tüm kelimelerde 3'er 5'er düşüyor. yok böyle bir olay ya, elllerimden kayıp gidiyor dağ gibi site. titanic'in batışı gibi ***

siteadresi.com yazdığımda 5 satır alt bağlantı çıkardı, şimdi o bile 2'ye düştü.
Kardeşim özel msj at siteni ineceleyim büyük ihtimalle düşüşlere geçmene sebep olan faktörler mevcut. Sitenin tamamen index ten çıkmasını istemiyorsan bir an önce çalışmalara başlamalısın.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:24:06 -->-> Daha önceki mesaj 15:21:22 --

karakter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3-4 güne kadar düzelip düzelmeyeceği belli olur, yaptığım aramalarda alakasız birsürü siteler üste tırmanmış hatta indexi olmayan sayfa bile sıralamada gözüme çarptı hayırlısı bakalım. en kötü ihtimal bize yine 301 yolları görülecek
301 yapacağına intihar et hocam naptın sende

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:25:33 -->-> Daha önceki mesaj 15:24:06 --

setrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğin gibi bu ramazan vs güncellemesi değil..yabancı sitelerimde ciddi oynamalar var..google sallıyor genel olarak..dikkat edinde uçmayın..ben penguen güncellemesi olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim..

eğer beklediğim bir penguen güncellemesi olursa çoğu site gidecektir..saçma sapan paketler alıp zamanında iyi yerlere gelen sitelere elveda diyebiliriz..
Arkadaşın dediklerine %100 katılıyorum ..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:27:09 -->-> Daha önceki mesaj 15:25:33 --

marzenbecher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her dalgalanma konusunda senin gibisi mutlaka çıkıyor
Dalganmayı bilmem ama bilmediği konulara burnunu sokanlar nedense hep benim karşıma çıkıyor bir bitmediniz abi.