future adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de bir oyun sitesinde deneme yaptım.
Aynı scripte sahip bir sitede temaları değiştirdim. 1. tema yaptığımda kelimesinde 1 gün sonra 3. sıraya geliyor, 2. temayı yaptığım ilk 500'den kayboluyor.

Sürekli olarak bunu 3-4 kere yaptım, aynı script de olsa temanın etkisi bence var.
Yani şu Google'ı anlamak mümkün değil. Tema yaptırırsın para döküp harika görünsün herkes sevsin diye bu sefer Google sevmez.

Eski temamız bitane web sitesinden alınmıştı kullanan kişi sayısıda baya vardı. Özgün bir tema değildi yani düşünün ne yapacağımızı şaşırdık, öneriniz varmı ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:12:56 -->-> Daha önceki mesaj 15:11:45 --

RekoPlay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
olmaz olurmu hocam bunun etkisi nedendir bilmiyorum ama bizdede bu yaşandı ve toparlanmıyor çalışma yapsakta. Sanırım google bunu sevmiyor.
Direk temayı değiştirmek belkide bazı değerleri google gözünde sıfırlıyor olabilir. Mantıken eski temayı yeniden görsel iyileştirme adına zamana yayılmış çalışma yaptırılması daha iyi olur sanırım ama birden löp diye deyiştirince patlıyor nedense siteler.bunu yinede birazda olsun hafifletme yolu eski temadaki gidişatı yeni temayla kıyaslayarak aradaki uçurumları azaltmak oluyor.ne demek istediğim karışık oldu sanırımda yani bunları kardeş bağı gibi bir yapıya sokmak gerekiyor sanki çekirdek aynı ama versiyon farkı varmış gibicesine.biz bu şekilde yaptık belirli bir oranda düzelme yaşandı.ama belirli bir oranda
Eski tema amatör bir temaydı öleceğimi bilsem geçmem yine ona acaba yeni bir domain alıp ona mı kurmak gerekli ?