Takipteyim ama kaçırırsam diye ve zahmet olmazsa sayfalardan da çekme imkanı olduğunda bana pm atma imkanınız olursa mutlaka alırım.
İlginiz için teşekkürler.
Sayfadan çekme özelliği eklendiği an bende alırım hocam
HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Selamlar, ürünü satın almak istiyorum. Sayfa UİD Çekimi geldiğinde güncelleme ücretsiz mi olacak ücretlimi acaba? Birde ödeme bilgilerini alabilir miyim?
Programa sayfa arama / sayfalardan Uid çekme eklendi.
- Sayfadaki userleri çekme apisi olmadığı için farklı bir methodla yapıyor.
- Sayfaların beğenenlerini Fb limit uygulayarak gösteriyor. Yani 700 kişilik bir grupta size en fazla 300 kişini gösteriyor. Programda Fb izin verdiği kadarını çekebiliri.
- Sayfa çekmede Fb hesap kilitliyor. Bunun için sahte hesap kullanmanız gerekicek.
- Reklam maliyetleri için kesin bişey söyleyemiyorum. O yüzden konu başlıgını sadece Fb uid scraper diye değiştiricem. Reklam maliyetimi düşürecek diye programı şu an almayın. Fb Cpc Reklamı 1-2 ay içerisinde kaldırınca bu program herkesin daha çok işine yarıyacak.
Alıntı yaptıgım 3 arkadaş almak isterlerse fiyatı 50 tl den alabilir.
Yeni güncelleme ile programın fiyatını 100 Tl olarak düşündüm. Sizden sonraki arkadaşlar için program 100 TL olarak satışa devam edicek.
Hocam Facebook User id'ler hangi amaçla kullanılabilir, yani insanların hangi işlerini kolaylaştırdığı için bu yazılıma ihtiyaç var? Anlayamadım tam durumu, ihtiyacımız olabilir mi diye soruyorum yanlış anlaşılma olmasın.
Emeğinize sağlık, hayırlı satışlar.
User İd ler misal, belirli bir kelimeye ( yani sizin keywordunuze) ilgisi olan kişileri toplayıp, Sadece bu kişilere fb da reklam vermenizi sağlar. Uidi kullanımı reklam amaçalıdır.