Selamlar,

metehanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 domain aldım ucuz uzantılardan. 2'sine de birebir ftp + sql olarak aynı şeyi attım. birisini analytics + google webmaster tools'a kaydettim. diğer domaine ikisini de yapmadım. analytics + google wm olan 1 gün içerisinde tam spam yedi index almadı. analytics + google wm olmayan ise tam spam yemedi. pek çok index de başarıyla aldı.

bu bir veri olabilir mi?
Bence önemli bir bilgi bir daha ki sefere sadece analytics veya wmtools kaydedip denenebilinir.

MimariuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
veri olamaz. Şöyle ki sizin analystic ekleyip, aynı zamanda wmtoolsa eklemeniz, Var olan içeriğin hepsinin aynı anda taranmasını sağlamış. Buda spam yemesini sağlamış. Ama diğer site içinse durum farklı. google bot varolan sayfaların sadece bir kısmını taramış ve bu yüzden sorun çıkmamış. Bu yüzden deriz ki ; günde 100 tane yazı girseniz, otoriter değilseniz spam yerseniz. Yazılar özgün olsa bile
Mantıken bir webmaster site kurunca onu wmtoolsa kaydetmesi ve analytics eklemesi normal değil midir?
Bir anda taranmış ve spam yemiş demek doğru mu?

Googleın herhangi bir uyarısı var mı yeni kurduğunuz siteyi wmtoolsa kaydedin ama analytics bi süre eklemeyin filan diye?