Konuyla alakasız olacak ama 50.000'lik twitter hesabım var yakında adsenseye başvuracağım. Günde 1 kez twitter hesaplarımdan site linki paylaşıyorum (haber) online sayısı 2k'ya kadar çıkıyor bu adsense için bir sorun teşkil eder mi?
bence eder ve yine şahsi görüşüm yanlış yada doğru olabilir organik hit arama motorlarından gelen hit sosyal medyadan gelen hit dengesi vardır mesala sitenize organik olarak direk tarayıcıya xxx.com yazıp 50 kişi giriyorsa 100 kişide google aramalarından geliyorsa 5k da sosyal medyadan geliyorsa bence adsense için sorun olabilir yine diyorum şahsi görüşüm.
ek olarak bizim insanlarımız bir siteye girdiğinde sitedeki reklama tıklamamak için çaba harcıyorlar "aman kazanmasın " mantığında bir sürü insanda var.mesala bı sitem var 200 tekil geliyor günlük konu içinde başlığın üstünde reklam var resmin hemen altında reklam var konu sonunda reklam var 200 kişinin 100ü reklama tıklasın diye bir beklentim yok ama 1 kişi bile tıklamaz mı arkadaş çoğu zaman 200-300 tekil hitte 0 tıklama oluyor. son 1 ayda 2.200 tekil hit gelmiş siteme 26 tıklama olmuş