Hocam ergenlik durumları falan sanırım ben başta ciddiye aldım ama bu mesajdan sonra baştan aşağı bu kadar saçmalamanız işin ciddiyetini kaçırdı açıkçası. Kusura bakmayın. Size tavsiyem boşverin diyanete atar yapmayı siz diyanetin imsakına uyun ki oruçlarınız da boşa gitmesin sapık hocaların lafına uyarak karga misali gideceğiniz yer bellidir. İnsanlar başka bir şey düşünmesin çok oruç tutsun düşüncesi ise açıkçası korkunç boyutta bir bağnazlık.
Peygamber Efendimizin verdiği bir hadis ve Kuran`da dahi geçiyor bende bundan söz ediyorum ve bu iş saçmalıyorumsa size cevap vermeye tenezzül dahi etmiyorum bir daha..
Biz burda niyetten bahsediyoruz elbette Diyanet yanlış dediysek kafamıza göre hakaret etmiyoruz çoktan niyetimizi ettik haşa 1 saat geç erken farketmez bizim için...
Zaten Orucun amacı insanları aç bırakmak veya tutup tutmayacaklarını test etmek değildir. Orucun amacı ; yardımlaşmayı öğretmek, paylaşmayı öğretmek, yoksulların halinden anlamayı öğretmektir.
Eğer bir ay boyunca eksiksiz oruç tutup bu dediklerimin hiç birini öğrenemiyorsan, iftar vakti tıka basa yiyip aç insanları göz ardı ediyorsan sevap kazanıyorum diyerek sadece kendini kandırmış olursun..