ByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
G2 G3 arasında gidip geliyorum. S4 bazen sms yazarken bile kasıyordu.
s4ler sıkıntılı bazı serilerinde bataryalarda şişme görülüyor. Dediğiniz gibi ilerleyen günlerde telefon donup kalıyor.

Herkese Turkcell Teknoloji Sorumlusu olarak fikir vermek isterim.
Arkadaşlar şimdi htc,samsung,sony,lg,discovery vb telefonlar (htcnin bazı modelleri hariç) android işletim sistemi kullanıyor. Ücretsiz olması ve açık kaynak kodlu olması tercih sebebi. Google amcalar bu işletim sistemini bedava dağıttı güzelce androidi tanıttırdı dünya firmalarına (: İlerleyen günlerde piyasada google nin telefonları olacak hepiniz görmüşsünüzdür. Bize verilen eğitimlerde söylemişlerdi bu söyleyeceklerimi. İlerleyen versiyonlarda güncelleme alamayacak android telefonlar artık google ücretli kılacak android işletim sistemini (: Bu da diğer telefon firmalarının telefon üretim maliyetini artıracak (: Samsung durumun farkına vardı ve bildiğiniz üzere linux tabanlı tizen işletim sistemini geliştirmeye başladı. Nokia windows yani kendi işletim sistemini kullanıyor sorun yok. iphone ios kendi işletim sistemini kullanıyor. İlerleyen günlerde ortalık baya bi karışacak gibi ((: Kısaca kendi işletim sistemleri olan firmalar ayakta kalacak. Demek istediğimi anlamış olduğunuzu düşünüyorum arkadaşlar sormak istediğiniz anlamadığınız yeri sorun anlatayım ((: