Merhaba Arkadaşlar;
Site yaklaşık 3 yıldır faal. Kendi emeklerimle siteme belirli bir ivme kazandırdım ama artık profesyonel bir seo desteğine ihtiyacım olacak. Sitemin şu andaki mevcut durumu;
Pagerank : 3
Alexa :1.000.000 civarında değişiyor (En iyi 560.000 gördü)
Alexa Türkiye : 40.000 civarında değişiyor. (En iyi 5.400 gördü)
Site : mobil uyumlu wp
İçerik : %60 özgün yazı makale kalan bölümler kanun v.s
Sosyal Medya : Birçok yabancı ve türk sitede üyelikler açık az da olsa paylaşım yapılıyor takipçi sayıları düşük. 10 K üstü aktif takipçisi olan farklı bir FB sayfamdan reklam yapılabilir.
Backlink : Alexa da 90 görünüyor. Önemli 7-8 siteden doğal backlinki mevcut (gov.tr, edu.tr gibi)
Site Hiti : aylık 30.000 35.000 Tekil arasında değişiyor.
Birçok iki kelimeli aramada ilk sayfada görünüyorum. ama artık tek kelimeli aramalarda da birinci sayfada görünmek istiyorum. Sitemin hiti avukat sitesine göre oldukça iyi durumda. Fakat seo konusunda eksiklerimi giderirsem makale konusunda sıkıntı olmadığı için çok daha iyi olabilir. O yüzden seo konusunda destek verebilecek. Saçma sapan sitelerden çok sayıda backlink veya tanıtım yazısı almak yerine az sayıda fakat nitelikli backlink ve tanıtım yazısı alacak, site içi seo analizini yapacak, hedef kelime de başarı sağlandıktan sonra yeni hedef kelime üzerine çalışacak, rekabet konusunu analiz edip yazılarımdaki eksiklikler konusunda beni uyaracak, sosyal medya üzerine aktivitemi artıracak, %100 güvenebileceğim ve çok uzun soluklu aylık sabit bir ücretle çalışabileceğim, gerekirse telefon mail v.b yollarla ulaşabileceğim, arkadaş olabileceğim, çevremdeki işleri güvenle yönlendirebileceğim, bana kazandıracak ve benimle birlikte daha fazla kazanacak seo danışmanı arıyorum.