selam,
istediğin şey aslında biraz zor olabilir aslında şu kısım zor..
öncelikle çevrimdışı bir kurulum yaptırmak istiyorsun anladığım kadarıyla.. kurulacak setuplarını kendi projene gömersin ve onun üzerinden bir temp klasörüne çıkararak setupları çalıştırırsın..
radiobuttonda seçilecek değere göre ilgili setup dosyasını çağıracaksın. ancak kişinin işletim sistemi 32 bit ise otomatik olarak 64 bit seçeneğini kapatman gerekiyor.
buradaki örneklerle işletim sisteminin kaç bit olduğunu tespit edebilirsin
http://stackoverflow.com/questions/3...tform-with-net
şimdi gelelim işin zor dediğim kısmına.. sen sessiz modda çalıştırmak istiyorsun yani /s ya da -s olarak..
mesela bir executable dosyayı çağırdığında atıyorum
c:\deneme.exe -s yaparsan penceresi gizlenir ve arkaplanda çalışır. bu işte sorun yok ama kurulum yapmak için ileri tuşuna basacaksın, yeri gelecek radiobuttonları seçeceksin..
konsol uygulaması yapsaydın, konsolda okutabilirdin verileri ama windows form uygulamalarında verileri okusan bile işe yaramaz..
aklıma direk düşük seviyeli işlem olarak handle numalararını alıp yapmak geliyor. şöyle ki, form penceresi açık olduğunda (microsoftun yayınladığı spy++ ı kullanabilirsin), tıklatmak istediğin butonun handle numarasını alıp click lettirebilirsin.. bu işlemi başarıyla yapabiliyorsan gizli şekilde kendi exen için böyle bir şeyi denersin.. eğer olursa ilgili api leri kullanarak (pinvoke.net de örnekler vardır) bu işlemleri yaptırabilirsin..
kuracağın setuplar benzer setup programıyla hazırlanmışsa tek bir class ile işi halledersin, aksi halde her farklı setup programı için farklı şeyler hazırlaman gerekecek..
bu iş kolay değil ama yapılabilir bir iş.
------
edit biraz bakayım dedim internete, sanırm bu tarz executable dosyalar için /s değil de /Q ya da /QB kullanılmıyormuş..
burada örnekler var
http://stackoverflow.com/questions/7...-using-c-sharp
ve basitçe kurulum aşamalarında( ileri ye falan basma olayı) yok göründüğü kadar. ama çalışıp çalışmadığı hakkında fikrim yok.. bu şekilde çözebilirsen dediğim şeylere hiç gerek kalmadan halledebilirsin..
kolay gelsin