selam arkadaşlar benim merak ettiyim bir soru hakkında tecrübeli ve deneyimli arkadaşlara bir sorum olacaktı , aynı zamanda merak ettiğimdir, şimdi hasan adında bir arkadaşın hesabına daima para gelmektedir ve o parayı gönderenlerde farklı bir güzergah yani sıkıntılı bir para, hasan'nın hesabına gelen parayı 30 dk geçtikten sonra hemen direk benim şahsi hesabıma alıyorum; yarın öbürgün hasan'a mahkeme falan açılırsa sizce her daim onun hesabından bana para geldiği için benim içinde bir sıkıntı birşey çıkabilirmi, veyahut çıkarsada avukatım var nasıl bir ifadeyle kendimi kurtabilirim şuanda hasan'nın tutuklaması çıkmış durumda o para yüzünden fakat banka hesabında sıkıntı yok para gelip gidiyor

sizce bu hakkında düşünceleriniz nelerdir yarın öbürgün mahkeme benide çağırmasınmı hemşerim sen kımsın ne ayaksın bu adama hergün para geliyor ve senin hesabına geçiyor direk bu para ne alıp vermediğin var veyahut ne için sana gönderiliyor gibi gibi soruldugunda avukatım aracılığıyla nasıl ifade versem kendimi kurtarabilirim.

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum