Selamün Aleyküm
Öncellikle herkesin Ramazan-ı Şerifini Kutluyorum.
Şimdi konuyu fazla uzatmadan hemen neler yapacağımı anlatıyorum.
- Sitenize günlük olarak 200-300 kelime arası hiç bir yerde eşi ve benzerini bulamayacağınız özgün makale giriyorum.( GÜNLÜK 2 ADET MAKALE GİRİŞİ YAPILIYOR)
(200-300 kelime yazdığıma bakmayın öyle yazı oluyor ki 500 kelimede bitiriyorum.)
- Yazdığımız yazıya uygun bir biçimde görsel veya görseller bulup photoshop yardımı ile öncellikle resmin renk ayarları sonrasında kontrast ve tuval boyutunu değiştirip yeniden ölçülendirip sitenizin adı ve konu başlığı şeklinde fotoğrafa isim verip siteye yüklüyoruz . Kadin moda içerikli siteler resim sayısı 20 kadar olabilmekte . Yani yazıların bir kısmına galeri yapmaktayım.
- Yazıları konu ile alakalı spam olamayacak şekilde 1-2 etiket giriliyor.
- Sitenizde all in seo vb bir seo eklentisi var ise başlık ve açıklama kısımlarını özenle dolduruyoruz.
- Yazıya uygun bir biçimde Başlık giriyoruz .
- Yazıyı yazdık yayınladık iş tabikide bitmiyor. Dilersenizse google webmaster tools araçlarından yazıyı getir işlemi yaparak yazıyı indexletiyoruz.
- Yazıyı 3 adet sosyal paylaşım sitesi olan facebook,twitter ve google + plus gibi alanlarda paylaşımını yapıyoruz.
- Yazıyı 3 tane çok kaliteli imleme sitesi olan folkd , digo ve delicious gibi yerlerde yazı ve linkinin paylaşımını yapıyoruz.
- Eklediğim Her yazıya uygun ve konu ile alakalı şekilde 2 adet farklı isim ve mail adresleri ile yorum yazıyorum.
- Yazılarda bold italik ve renk ayarlamalarını konuya uygun hedef kelimeye uygun biçimde ayarlamasını yapıyorum.
Çalıştığım ve çalışacağım alanlar : Teknoloji,Haber,Dizi,Film,Kadın,Sağlik,Moda,Diyet, Dekorasyon ve yemek tarifi.
Kadin , sağlık , moda , dekorasyon , teknoloji gibi alanlarda referans isteyenlere 3 adet hem editörlüğünü hemde sahibi yürütmekte olduğum sitelerin adresini vereceğim.
Ayrıca bundan bir kaç ay evvel türkiyenin en iyi film sitesi olan bir sitede uzun süre içerik editörü olarak görev aldım. Dileyen site sahibi ile iletişim kurarak doğrulayabilir.
Arkadaşlar kısacası bunu belirtmek istiyorum. Çalıştığım çalışacağım siteyi sahipleniyorum. Kendi sitelerime göstermiş olduğum ilgi alakayı aynı şekilde sizin siteleriniz için gösteriyorum.Sitenizin kalkınması için elimden gelen bütün gayreti gösteriyorum. Unutmamak lazım ki siz kalkınırsanızsa bende kalkınırım.
Tüm bu işlemler için talep ettiğim ücret Aylık 250 Tl.
Daha detaylı konuşmak isteyen özel mesaj yolu ile veya konu altından iletişime geçebilir.
Hayırlı Ramazanlar diliyorum..RABBİM tutuğunuz ve tutacağınız oruçları kabul etsin.