Mavi ekran hatasi almadim

diyebilirim ki 10 defa bu cokertme başarısına sahibim. bir gün bilgisayarı açıyorum bakiyorum menüler yok, ekran öylece boş karşıma geliyor, hadi formatla, bir gün acıyorum sistem hiç gelmiyor, Login alani gelmiyor, yine formatla.
Bende Windowstan bıkmış, yeni gezegen arayışında olan biriyim. bir kaç gün evvel yine dayanamayıp kurdum.
Adobe ürünleri ise Photoshop kesinlikle olması lazım, yada en azından buna benzer küçük işleri yapabilecegim bir program. Alternaitif var ama onlara ısınamadım. bu sorun aslında çözülebilinir bir sorun alternatiflere alışırım ama Fan!in durmadan yüksek performans ile çalışması benim için gerçek bir sorun.
bunlara bir çözüm bul söz windowsu silecegim.
Photoshop'u sanal Windows altında rahatlıkla çalıştırabilirsin, Photoshop'u ve Illustrator'ı ben bu şekilde kullanıyorum. Fan sorununu senden başka yaşayan var mı araştırdın mı? 6 aydan eski bir bilgisayar ise illa ki biri o sorunu yaşamıştır ve internette çözümü vardır. Ayrıca
https://forum.ubuntu-tr.net/ sorunlarda çok güzel bir kaynak. Sen kurulumu yap ben çözemezsem verdiğim adreste kesin bir çözüm bulunur.