Abebe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,

Hali hazırda ve tamamiyle kendi ürünlerimizi sattığımız bir bebek giyim sitemiz var ve aktif olarak adwords reklamları çıkıyoruz fakat maalesef dönüşümlerimiz çok düşük kalıyor.

Şuan için günlük 95'tl bütçe ayırıyoruz fakat satışlarımızı arttırdığı taktirde bu meblağ'da ona oranla devamlı arttırılacaktır.

Ciddi bir kişiyle çalışmayı düşünüyoruz istanbul içinde olursa bizler için daha iyi olur gerektiğinde yüz yüze görüşme sağlaya bilmemiz için.

İletişim için pm atarsanız gün içerisinde dönüşler yapılacaktır.
aktif birkaç adet bebek kıyafetleri bebek aksesuarları ve hamile kadın + yeni annelerin ihtiyacı olan çeşitli ürünleri sattığım toptan ve peraknde ayrı ayrı sitelerim var. Adwords ve çeşitli reklam kanalları kullanmaktayım. Adwords e günde en fazla 35 lira harcıyorum oradan gelenlere günde 350 lira lira ile 1000 lira arası satış yapmaktayım, benim belirttiğim bütçem ve satış oranım sizin beklentinize yakın ise bildiklerimi sizinle paylaşmaktan memnun olurum.

Önemli bir hatırlatma, bebek giyim ürünü satıyorsunuz, adwords aracılığı ile her gelene satış yapabilmeliyim şeklinde düşünmeyin, siz 0-2 yaş arası sanıyorsunuzdur reklamınıza tıklayıp sitenizde 4 yaşındaki çocuğuna mont bulabileceğini sanan da gelir 3 yaşındaki kızına kot pantolon bulabileceğini sanan da. Benim istatistikler gelenlerin yüzde ikisinin müşteri portföyüme dahil olduğunu gösteriyor.

resimdeki faturalandırma özetine bakın, 26 haziranda 35 lira vermişim 329 kişi gelmiş yaptığım satış aşağıdaki resimde

burada 7 satış var 6 sı adwords ten biri farklı yerden, birde adwords ten gelenlerden biri diğer siteden de alışveriş yapmış onu da ilave ettikmi bire bir bu ortalamaya geliyor gelenin yüzde ikisi... Tabi ürün yelpazeniz stok durumunuz benimkiyle aynımı fazlamı eksikmi bunlara da bakmak gerek