o zaman şöyle diyebilirmiyiz maden h1 tagı site bağlığını içeriyorsa sitenin başı webmaster sitesi olsun h2 konu başlığı mı oluyor başka bir ibareyle,

ben sadece site başlığına bağlı kalmak istemiyorum ki konunun bağlığı içindeki anahtar kelimeler önemli bunun için konu başlığı h tagları girdiğimde illa başına <b>Site Başlığı</b> koymam mı gerek. h1, h2, h3, h4, h5, h6 ya kadar kullanabiliyorsak <h3>H Taglarının Seoya Etkisi Nedir?</h3> olarak belirtmişsin o zaman <h2>H Tagları Nedir</h2> olması lazım, başlıkla illgili cümle ve kelimeler mi girilmeli, birde bunu her açtığımız konudu bu şekilde başında <b>Site Başlığı</b> kodunuda kullanarak her konu da bu tagları kullanmamızda bir sakınca varmıdır? ne sıklıkla v hangi durumlarda kullanılmalı, her konuda kullanılsa seo acısından olumlumu olumsuz mu?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:09:14 -->-> Daha önceki mesaj 01:06:07 --

ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş masal onlar daha doğrusu 2000 li yıllarda kaldı, yazıyı göze hoş gelecek şekilde gösterde nasıl yazarsan yaz inan hiç bir arama motoru dur la bu adam h taglarını sıralı kullanmış şuna bir +10 puan yazayım demez
bir çok seo sitesinde h taglarının seoya katkısının fazla olduğunu söylüyorlar, bu yüzden bu konuya deyindim,