Bu konuyu açacaktım vazgeçtim. Ben oynayabilirim. Steam + Mikrofon + Teamspeak + Skype + Whatsapp mevcut. İsteseniz steam : Advandex ekleyebilirsiniz.
maç değilde normal server olabilir.
maçta millet gidiyo geliyo çok karışıyo.
yeni arkadaşlar maçtan anlamadığından sorun çıkıyor hep.
Server var mı ? Her sene bu zamanlarda konu açılıyor ama server uçuyor varsa indirelim oynayalım
Bir kac kisi daha bulabilirsek olur hocam.
Hocam normal server sarmiyor ya

takim belli olursa sorun olmaz.
Hocam takim kurarsak server aliriz
bir adet server olsa oynarız hep beraber sahura kadar sabaha kadar.
server alırız o basit iş , bana temiz 1.6 link verebilecek varmı ?
Bence cso takımı kuralım..
cs 1.6 nın portal tarzı hali hem bedava sunucuda açılabiliyor her akşam kafamız estimi oda kurar kapışırız..
bir düşünün
Forumda cs server satan arkadaşlardan birisi yardımcı olsa iyi olur aslında. Bende gelirim eğer öyle bir şey kurulursa.
Ekle:
http://steamcommunity.com/id/thetimelorddh/
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:49:01 -->-> Daha önceki mesaj 13:47:56 --
Liseliler hücum ettiğinden diyeceğim de liseli olmayabilirler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:50:52 -->-> Daha önceki mesaj 13:49:01 --
cs servera gerek yok birisi vds falan bağışlarsa cs dedicated kurarım o sorun değil.
varsa kapışırız.
Herşey hazır sizi bekliyorum
Geceleri bende katılabilirim

Veya gün içi (net kullanılmadığı sürece)
Bende katılabilirim. Ofis içinde sürekli oynuyoruz aynı takımla ama farklı kişilerle değişiklik olur hem
Ben kurarım. Skype : hasanhuseyinlif ekleyebilirsiniz
bence teamspeak odası ayarlayalım orada toplanalım
benide yazin hocam sw oyunyoneticisi olursa sevinirim katkidada bulunuruz r10.net # pro public 7/24 :P
Server olursa Bende gelirim
HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CS:GO olursa gelebilirim.
katıldım gruba. bugün açılışı yapsak ne güzel olur
Buyrun bu konum
https://www.r10.net/oyun-sunucusu/106...n-kacirma.html
Bu firmam :
www.csparki.com
aynı zamanda birbirimizle iletişime geçebilmemiz için teamspeak 3 serverda kurarım yarın oradada birbirimizle iletişime geçeriz
Bu arada server hazır beyler
Buyrun ip adresimiz
94.102.12.12
Not : Ara sıra takılmalar olabilir ping ayarlarını düşürmek için bakım yapıyorum bilginiz olsun bazen takıldığında aldırış etmeyin 24 saat içinde tertemiz yapacağım

ayrıca yönlendirme ile farklı bir ip adresine yönlendireceksiniz maksat koruma orjinal ip bu değil