Adimteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sms firma sahibi hüseyin uysalı kısa bir süre önceden tanıyorum çevresinde sevilen saygılı temiz bir insan bence bir cok firmanın bu arkadasla çalısmasını tavsiye edebilirim hiç bir şekilde oyle sms firmaları gibi artist artist tavır gosteren bir insan değil kendisinin müşterisi değilim ama olmak istiyorum müşteri olmamamın nedeni whmcs sms modülü yok kendisi uygun bir api yaparsa işlerinin %100 artacağı düşüncesindeyim umarım firma sahibi mesajımı almıstır

Değerli yorumunuzu dolayi çok teşekkür ederiz efendim SMS Api Sistemimiz mevcuttur, Projelerinize entegre edebilirsiniz aslında ama yakın zaman da da whmcs sms modülü yaparak işinizi kolaylaştırmak ister saygılar sunarız DHS.com.tr SMS Sistemimizi Api kodlarını ile whmcs sistemine entegre etmiş ve kullanmaya devam etmektedir. Eğer isterseniz Api kodlarımizi kullanarak kısa süre içersinde kendi modülünüzü oluşturabilirsiniz. Saygılar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 29-06-2014 mesaj 00:02:48 -->-> Daha önceki 28-06-2014 mesaj 23:28:23 --

Adimteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sms firma sahibi hüseyin uysalı kısa bir süre önceden tanıyorum çevresinde sevilen saygılı temiz bir insan bence bir cok firmanın bu arkadasla çalısmasını tavsiye edebilirim hiç bir şekilde oyle sms firmaları gibi artist artist tavır gosteren bir insan değil kendisinin müşterisi değilim ama olmak istiyorum müşteri olmamamın nedeni whmcs sms modülü yok kendisi uygun bir api yaparsa işlerinin %100 artacağı düşüncesindeyim umarım firma sahibi mesajımı almıstır

PHP - SMS Api Kodumuz:

<?php 
function postsms($url,$data){ 
 $ch = curl_init(); 
 curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,$url); 
 curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1); 
 curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1); 
 curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER,0); 
 curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, "data=".$data.””); 
 curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 30); 
 $result = curl_exec($ch); 
 return $result;