Açıklayalım Bildiğimiz Kadarıyla;
Godaddy Firması İçerisinde İptal Ettiğiniz Transferlerin Ücret İadesi Firma Kuralları Cercevesinde Bulunmaktadır.
Öncelikle Godaddy den İptal Ettiğiniz Transfer İşlemi İle İlgili Ödeme Yaptığınız anda Firmaya Kayıtlı Email Adresinize Ödeme Yaptığınıza DAir Bir Bilgi Mesajı Gelmesi Gerekmektedir Bu Mesaj İçerisinde İşleminizle İlgili SİPARİŞ NUMARASI(ORDER NUMBER) Yazısı Altındaki Numara Sizin İşlem Numaranızdır.
Yapmanız Gereken İşlemi İptal Ettiginize Dair Mailinizin Bir Screen Shootını Yada İşlem Kayıt Numarası varsa O işlem Kayıt Numarasını. Onunla Birlikte Yukarıda Yazmış Olduğum Ödeme Yaptığınıza Dair SİPARİŞ NUMARASINI İngilizce Godaddy Kullanarak DESTEK(TİCKET) Bölümünde Yardım Talebi Açarak Paranızı Geri İsteyebilirsiniz. Geri Dönüş Yapacaklardır Ve Yatırdığınız Ücreti Geri Ödeyeceklerdir Yada Size Aynı Uzantıda Başka Bir Domaini Transfer Etme Hakkı Vereceklerdir.
Saygılarımla Kolay Gelsin İyi Çalışmalar.
Arkadaşlar godaddy sistem değişmiş.Transfer için ödeme yaptım. Ancak transferi iptal ettiğim halde. Para iade edilmedi. Geri Bildirimde yapmadım. Desteği Kapatmışlar Godaddy konusunda uzman arkadaş yardımcı olabilir mi ne yapmam gerekiyo