Derdini Açıklayalım Kardeşim
Öncelikle Kontrol Etmen Gereken Durumlar Var Daha Sonra Kontrolunde Bir Hata Yoksa Yapacagın İşlemleri Bildiğim Kadar Size Yazacağım.
1) Domaininizi Tam olarak Yazmadığınız İçin Ben Whois Bilgilerini Kontrol Edemiyorum. Siz Kontrol Edin Domainin Whois Bilgilerinde Kimin Bilgisi Yazılıyor ? Bunu Bir Kontrol Edin. Eğer Domain Karşı kişide gözüküyorsa Demekki Size Domainin Transfer İşlemini Başlatmamıştır.
2) Adam Gönderdim Diyo Neden Yalan Soylesin Godaddy de Bana Böyle Bir Mesaj Atmış ?Diye Aklınızdan Bir Soru Geçirebilirsiniz.
Bu Sorunuzun Cevabı Şu Şekilde : Godaddy Sizin Hesabınızdan Domainin Transfer İşleminden Sonra Size Domaininizin Panelinizden Silindiğini Belirten Mesaj Atmış Olabilir.
( Aradaki İşlem Süresi Kısa Olduğu İçin Sizde Bu Mesajı Silindiğine Dair Yorumluyor Olabilirsiniz KUVETLE İHTİMAL Benim Anladığım Kadarıyla )
3) İngilizce Godaddy Kullanarak Destek(Ticket) Acmanız Ve Durumu Anlatmanız Durumunda Size Geri Dönüş Yapacaklardır. Ancak Domainin Karşı Taraf Tarafından Gönderildigine Emin Olunuz.
( Karşı Tarafa Domaini Gönderdiğine Dair Bir Screen Shoot Göndermesini Talep Edebilirsiniz.)
4) Eğer Gönderici Kişi DOmaini Size Değilde Başka Birisine Göndermiş İSe Duruma O Gönderici Kişiden Mudahale Edip Durdura Bilirsiniz Eğer Böyle Bir Durum Varsa Gönderici Kişinin Durumu Anlatan Bir Ticket Açması Gerekmektedir.
Saygılarımla, İyi Günler, İyi Çalışmalar.
Merhaba arkadaşlar. Bir domaini r10'da bir arkadaşa sattık. Firma içi transfer gerçekleştirdik. Arkadaş vazgeçti geri almak istedim ancak domain kaç günden beri bir türlü panele düşmedi. Ardından aşağıda kopyaladığım şekilde bir mail geldi. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Sayın Hakan Mete Ozdemir,
Bu uyarı, aşağıda listelenen öğelerin 74450335 hesabınızdan silindiğini bildirmek içindir:
.COM Domain Name Registration - 1 Year (recurring): STAR**.COM
Bu işlemin hatalı olarak gerçekleştirildiğini düşünüyorsanız ya da daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa:
Ziyaret Edin: GoDaddy Destek
Telefon: +44 20 7084 1809
Arkadaş, domaini size gönderdim benim panelden düştü diyor ancak gelen mailde görüldüğü üzere benim panelden komple silinmiş durumda. Domain nerede?