teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Küçükçekmece 80 yıl ortaokulunu bilen var mı? Kardeşim oraya atandı. Bize de ev lazım. Kiralar ne durumda acaba? 2+1 ev arıyoruz okula yakınlarda.

Adres: Cumhuriyet Mh. Küçükçekmece/İstanbul

o okulun 200 metre ilerisinde oturuyorum soğuksuda

okul kanaryaya varmadan diyelim hemen önce soğuksu bittikten sonra kanarya başlangıcında iyi yönü tam kanaryada değil

seneye biticek yeni tren istasyonu tam okulun önünde tren istasyonu olacak

kiralık dairede kanaryada bakmayın mümkünse tepeüstü yada soğuksuda bakın oda olmadı sultanmurat tarafında bakın

2+1 550 tl den aşşağı bulacağınızı sanmam

alternatif olarak başka semtlerdede bakabilirsiniz seneye tren açılacak açılınca trenle gidip gelinebilir

tren şuan kapalı olduğu için alternatif olarak otobüsler çalışıyor trenin güzergahında

okulun 100 metre yukarısındanda 89-a otobüsleri geçiyor - zeytinburnuna kadar gider bu otobüs

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:36:23 -->-> Daha önceki mesaj 21:32:55 --

underground01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Bundan sonra Küçükçekmece de olacağım meslek icabı. Tek yaşamayı düşünüyorum.kiralar ne kadar hangi mahalleleri/semtleri tavsiye edersiniz. Fikir alışverişine yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

k.çekmece nin neresinde çalışacaksınız yer söylerseniz daha net bilgi verebiliriz

bende k.çekmecede soğuksuda oturuyorum benim oturduğum yer aşırı sessiz sakin göl ve çamlık var burada bütün yaşlılar emekli olmuşta bu semte taşınmış sanki çok sessiz sakin bi yer

ha biraz ilerisi kanarya oradan uzak durun yeter