mka688 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam şahit oluyoruz ama böyle şeylere.

bakıyorum ona hocam teşekkürler bilgilendirmeniz için gece gece yordum sizide.
Adam öldürme falan olmaz hocam fakat emirlere uymak zorunda kalırsınız.Beni de bozan durum bu.Birinden emir almak.Vatanım için birini vururum ama birinden emir alamam.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:53:12 -->-> Daha önceki mesaj 13:38:07 --

Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ülkeyi kurtaran atalarımız, ve yakın zamanda şehit olan binlerce vatan evladımız' da sizin dediklerinizin tam tersini düşünüyorlardı. Siz bugün çok rahat olabilirsiniz ama size bu rahatlığı sağlayanları unutamazsınız..! Onlar sizi unutmadı...
Herkes vatanı için bir şeyler yapmalı.Ona lafım yok fakat herkes aynı işi yapabilir,yapacak diye bir kural olmamalı arkadaşlar.Cem yılmaz'ın anlattığı ve çevremden abartılmadan anlatılanlar doğrultusunda askerlik batı ve iç anadolu'da kendi beslenimini,temizliğini ve işlerini kendi gören bir miktarda savunma,saldırı üzerine çalışmalar yapılan birlik bana göre.Doğu'da ise teröristlere,vatan hainlerine müdahale etmek amacıyla kurulmuş olan birliğin hiç bir müdahale yapmadan (ne yazık ki artık o konuma geldi) bütün yapılanları sessizce izleyen bir birlik haline geldi.

E haliyle askere gitmeden önce iyi kötü bir düzeni,mutluluğu olan insanlar neden gitmek istesin ki?Vatanı korumaktı mesele fakat bayrağı indirenlere müdahale ettirilmiyor.O askerler müdahale etmek istemiyor mu?İstiyorlar ama komutan etmeyeceksin dedi mi edemiyorsun.Sen bayrağını koruyamadıktan sonra asker misin orası ayrı konu da?

Asker,Polis bunlar devletin,vatanın can güvenliği olması gereken birliklerdi.Artık değiller.Bırakın bari o adam evinde ekmeğini kazansın.

Buradan birine yurt dışından büyük bir firmadan çalışma teklifi gelse kim gitmeyi düşünmez ki?