Ordaki tarihe bakıp analiz yapacak yenisin demekki tamam boş laf yapma eminol senin yaşın kadar bu piyasadayımdır konuşma tarzın sanki diğer kişiler çalışmıyor bir sen çalışmışsnda onlar haketmemiş gibi hoş değil
Başka yazan bir yerin varsa söyle oradan bakıp analiz edelim .
adam haklı kimse sana siteni sormadı ki ? gelip burada çalışan kazanıyor diyorsun belki o adam senden çok daha calışıyordur nereden biliyorsun calışmadığını ? ayrıca yaptığın böbürlenmek ben burada gelip sayaç görüntüleri atıyor muyum ? atmıyorum sende gelip millete calışan kazanıyor diyorsun tabi adamın zoruna gidecek
kardeşim ben böbürlenmek amaçlı yazmadım. R10da birçok konuda detaylı açıklamalar yapılıyor. Ben Sürekli Seo bölümünde arkadaşları uyarıyorum şu şekilde bu şekilde şeyler yazıyorum. Burada yazılan paylaşımları bilgileri vs sürekli not alıyorum bunlara uyuyorum, açıkçası dikkate alıyorum. Bazı arkadaşlarda bunları okumadan sitelerinde çalışma yapıyolar bende o tür çalışmadan sonra burada konu açan arkadaşlara kızıyorum . OLay sadece bundan ibaret, Ben bu forumdan birçok arkadaşa yardım ettim zaten birçok arkadaşta buradaki paylaşımlar sayesinde sitelerindeki artış göz önünde. Yukarıdaki arkadaşın derdi başka ben onu anlıyorum..Ayrıca çok çalışsa iyi yerlere gelirdi. Çok boş çalışmak ile çok çalışmak arasında fark var.
arkadaşlar film izle sekötürnde düşüş yaşadım. ama en ciddi sitem %50 hit kaybetti.
şimdi ramazandan dolayı insanlar pek film izlemez. hitler bir miktar düşer. ama %5 düşer, %10 düşer. hadi %15 düşsün. ama 550 düşüş çok canımı sıktı..
dediğim gibi aranma hacminin düşmesini anlıyorum, ama sıralamadan niye kayboldum..tüm kelimelerden kaybolsam tamam filtre diycem ama sadece çok çok önemli bir kelimede 7. sayfaya atmış google. diğer yan kelimelerde de 3'er 5'er sıra aşağı fırlatmış. tek bir kelime yerinde duruyor, o da gitse zaten dibe vururum.
işte bundan dolayı soruyorum, bu ramazandan kaynajklanan genel bir düşüş mü, yoksa ramazandan bağımzsız ciddi bir dalgalanma mı var?
@byturk relax ol..önce forum kuralları oku istersen. böyle agresif cevaplar vermeye devam edersen çok uzun ömürlü olmazsın bu forumda

biz burda sorunlarımıza çözüm üretmek için tartışıyoruz, egolarımızı tatmin etmek için değil..
Ramazanın gelmesiyle aksine film ve dizi siteleri artış yaşar.
Penguen 4 güncellemesi hakkında bir paylaşımda bulundum okudunuz mu ? Artık 4 yavaş yavaş işleve giriyor biraz araştırma yaparsanız detaylı sorunu çözebilirsiniz. Eğer genede bir çözüm yolu bulamazsan özel mesaj at yardımcı olurum.