Arkadaşlar genelde Ziyaretçiyi Tavlamak , Ziyaretçinin içeride Daha Fazla kalması için Farklı teknikler kullanılmasından bahsetmiş. Benim Oyun sektöründe Bir kaç farklı sitem var.Yeni başladık diyebilirim. Tüm oyun siteleri birbirine benziyor ve kullanıcıya yarar sağlayacak iletişimi artırabileceğin çok farklı Platformlar göremiyorum ( Facebook twitter dışında)

Diyelim ki ilk 500'de olmayan bir oyun sitesi açtınız Öncelikle backllink olmadan google sizi zaten kaale almıyor. Siteniz 5-6 ay ilk 500'e girmeden bekliyor. Hadi ilk 500'e girdiniz bu sefer ziyaretçi almalı site ziyaretçilerinin içeride kalmasını sağlamalı ve yavaş yavaş yukarı çıkmasını beklemelisiniz. Bu noktada 10.sayfada olan bir kişinin ziyaretçi nasıl çekerim diye kafa yorması ve bu ziyaretçiyi içeri alması lazım. Bu nasıl olabilir değerlendirmelerinize bırakıyorum.

Oyun sitelerine bakıyorsunuz birisi aynı serverdan çapraz link değişimi yapmış ama 7 farklı domainde ilk ana sayfada siteler taş gibi duruyor. Bakıyorsunuz siz de aynı şeyleri yapmışsınız ama Google Kaale almıyor. Üstelik bir çok SEO dökümanında Aynı serverdan link değişimi yapılmasının sıkıntılı olacağı belirtilmesine rağğmen.

Daha çok örnek verilebilir de bu kadar yeter. Bana kalırsa SEO 'nun triplerini keşfeden kişi Sayısı oldukça az. Yapıyı kurup google'ın ne yapacağını sabırla beklemek gerekiyor.

Biz de bekleyenlerdeniz :/(