Merhabalar kardeşim,
Teşekkür ederim sağolasın evet baytunla çok eskiden beri tanışıyoruz. Kendisi çok değerli bir arkadaşımdır zaten, söylemeyede gerek yok zaten. Ankaraya zaten geleceğim sanırım düğün varda, gelince haber ederim tanışırız ne demek
Ayrıca konuya bende katkıda bulunayım gerçi birçok faktör var ama aklıma geleni söyleyim.
@ant07 hocamın yorumuna ek olarak söylelim bizde. Seo sayfadaki "yorum" "Yorumlar" gibi ibarelerin "Soru/Cevap" ve ek olarak "soru sorun en geç 12 saat içinde cevap verelim." Diyerek yorum sayısını 10 kat daha artdırmakdır. Kısacası web sayfanızdaki her bölümü istatisliki olarak ölçümleyip daha faydalı hale getirmek.
ürün farklı diyelim.
artık internetten bedava ekmek yemenin de dönemi bitti demeye getiriyorum. 5 liraya domain, 10 liraya host, 30 tl'ye paket... ha bir de 2 haftalık sitem var nasıl ilk sıraya gelirim diyenler var.
doğru soru: NEDEN İLK SIRADA OLMALIYIM?
çok şey söyledim, ancak hiçbir şey söylemedim.
bu arada güzel şeylerin gelmeye başladığını düşünüyorum.
Yok mu devam ettiren?
@aLKaDraZ bu arada senin konularını merakla takip ediyorum abi. şu forumda tanışmak istediğim nadir insanlardan birisin. Baytun abi'yle de muhabbetiniz varmış. ankara'ya yolun düşerse görüşmek isterim