Öncelikle Çok teşekkür ederim. Sormak istediğim bir soru daha var.
Ben samsung telefonumu rootlu bir şekilde hard break yapmıştım. Servise verdiğimizde sorgusuz sualsiz yaptılar. İnternetden asus şikayetlerine baktımda bazılarında tabletten fazla ücret istemişler bu doğrumu ?
Tablet için net birşey diyemem fakat notebooklarda müşterilerimizin büyük kısmı lisanssız işletim sistemi kullanıyor. Çoğu lisanslıyı silip kendisi birşeyler yapıyor vs. bu durumda dahi birşey demiyorlar. Sadece driver sorunu varsa şu şu driver hatalı diyorlar. Eğer düzeltilmesini talep ederseniz garanti kapsamındayken orjinal haline alıyorlar.
Ücret konusunda şu olabilir. Örneğin cihazı kampanyalı 400-500tlye almışsınızdır fakat dokunmatik ekran kırılmıştır orjinal ekranı için 200-300tl istenebilir. Şikayetler bu yönde olabiliyor.
699TL'ye sattığımız notebook cam kırılması sebebiyle müşterimiz tarafından servise gönderilmişti ve kendisine 380TL gibi bir fiyat verilmişti. Bazı durumlarda yüksek fiyatlar çıkabiliyor fakat servis konusunda rahat olabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken husus ekranını koruyun maliyetli olmaktadır. Sahte ekranlarda güzel performans vermiyor, piyasadaki yedek parçalarda sizi yanıltmasın.