maximus4530 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yardımcı Olalım KArdeşim.

Öncelikle Godaddy Firması Ve Tüm Kaydedici firmalar Domaini Kayıt Ettiktensonra 60 Gün Transfer Yasagı Koyarlar. Bu Kuralı Biliyorsun Farz Ediyorum.

Ancak Burda Karsılastıgın Ve Yeni Ogrenecegin Durum İse Biraz Farklı. Bu Kaydedici Fİrmalarda Barındırdıgın Domainlerin Herhangi Birisinde Eğer Whois Bilgilerinde Oynama Ve Değişiklik Yaparsan Bu Süre Tekrar 60 Gün Baştan Saymaktadırlar. Senin Karşılaştığın Durum Bu.

İlk Mesajda Sana Bu Durum Hakkında Bir Bilgilendirmede Bulunmuşlar Ve Bu Süreyi Beklemen Gerektigini Belirtmişler. Ancak Sen Destek Açınca---

İkinci Mesajlarında Kurallardan Yine Alıntı Yapmışlar Ancak Eğer Çözebilecekleri Bir Durum Varsa Senden Konu Hakkında Detaylı Bilgilendirmeni Yapman İçin Bu Lİnkte REVIEW60@SECURESERVER.NET Derdini Anlatabilirsin Diyerek Sana Yol Göstermişler. Buraya Durumu Anlatan Detaylı Bir Mesaj At

" ICANN den Mesaj Aldım Bende Whois Bilgilerimdeki Hataları Düzelttim Sıkıntı Olacagını Bilseydim Düzeltmezdim Ben Domainimi Transfer Etmek İstiyorum Ve Yardımlarınızı Bekliyorum. Eğer Bu Konuda Bana Yardımcı Olamayacaksanız Bu Benim İcinde Bir ders Olur Ve Sizinle Calışmalarımda artık daha dikkatli olurum "

Diye Bir Mesaj At Ve Cevaplarını Bekle Eğer Yardımcı Olmazlarsa. Yapacak Baska Birsey Kalmıyor Bundan Sonraki Adımlarını Buna Göre Atarsın Hiç Olmazsa.

Saygılarımla Kolay Gelsin İyi Çalışmalar.
cevabınız için teşekkür ederim hocam
kolay gelsin