Dünya kurulduğundan beri barışla geçen yılın 100 yıl olduğu söyleniyor. Böyle bir dünya da mı barış bekliyorsunuz? Ben de adam öldürmekle yanıp tutuşmuyorum, gerekirse vatanımız için öldürürüz, yoksa ben de psikopat değilim yani biri bana ters baksa da dövsem diye ortalıkta gezmiyorum. Neyse senin görüşünde ki insanlarla tartışmak çok mantıksız, sen devam et, vatandaşlığını değiştir, bu ülkeden de çıkışını yap.
Cebimde ki telefonun değeri 75 TL, o da sadece konuşmak için, altımda bmw felan de yok. Yukarıda da belirttiğim gibi adam öldürmekle yanıp tutuşan birisi değilim, gerektiğinde herkes vatanı için, ailesi için adam öldürebilmeli. Hepimizin atası zamanında bunları yaptı ki şuanda biz burada özgür biçimde yaşayabiliyoruz. Düşünüyorum, kimin dost olup kimin düşman olduğununda farkındayım. Ölmeyi de bayılmak zannetmiyorum, umarım tüm sorularınıza cevap verebilmişimdir!
yaşın yazıyor profilinde

istersen sakla abim
hocam bırak laf anlatma ben bu hayatta şunu çok iyi biliyorum çok dinci ve çok milliyetci insanları çok rahat yönetirler bak bunlara vatan için de gidip üstüne bomba döşeyip ev patlatırlar adım gibi eminim ama arka planda ne olduğunu bilmezler o yüzden laf anlatmaya calışmıyorum tartışma olmasın istiyorum görüşleri bekliyorum tabi hakaret olmadan sonra konu kapatılıyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:44:00 -->-> Daha önceki mesaj 17:39:48 --
vala inş. gidersin başka ülkeye bu ülkenin askerlikden korkan kişilere ihtiyacı yok benim gibi milyonlarcası var bide senin gibi binlercesi.
İnsan öldürmemek istemek Korkaklık ise ben korkağım sen cesursun.