project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
manyak tabirini kullanan sendin kafasına sıkmakla tehdit edende sensin.Yanıp tutuştugun belli.Lisedeki milli güvenlik dersinden kalma " bütün dünya bize düşman" mantıgını bırakmak lazım.Milliyetçiler genelde azerbeycanlıları çok severler ama kktc yi tanımayanlarda onlardır.Azeriler nedense gazı ruslardan pahalıya satarlar ama tek millet iki devlet mastürbasyonu yaparlar.Bunları neden mi yazıyorum?Milliyetçilik vs bunların alayını etiket yaptı millet.Estonya milli takımını yenen a milli takımımıza vermedikleri para kalmadı.Madem iş milliyetçilik herkes gerekeni yapacak.Herkes sallıyor klaveyeden iş icraate gelince sıfır.
Hocam sen çok yanlış yerlerdesin, sana şimdi milliyetçiliği anlatmaya hiç gerek yok, bakış açın o kadar farklı ki ne sen yorul ne ben yorulayım, sen oy attığın partiye oyunu atmaya devam et, Azerbaycan, Estonya felan sen nerdesin ben nerdeyim... İcraat diyorsun da ne yapalım elimize silah alıp kapıya mı dayanalım veya sokaklara çıkıp sağı solu ateşe mi verelim, ne yaptığımı veya ne yapmadığımı nereden biliyorsun ki icraat 0 felan diyorsun?