keşke asarım keserim demekle adam asılsa kesilse

sen belki varık diyerek beni insan yerine koymuyorsun lakin ben yinede seni insan yerine koyuyorum tabi daha evrimini tamamlıyamamışsın oda ayrı bir konu 21. yüz yıldayız hala adam öldürmeyi düşünen insanlarsınız bunca sene savaşlar oldu milletler öldü ne oldu ? vatanmı kurtuldu ? bir gidin işinize tartışma çıkarmayın boşa
ben adam öldürmem öldürmekte istemem.
ulan bahsettiğiniz bir insan bir insanı öldürmekten bahsediyorsunuz ve ben bunu yapmak istemediğimi söylediğim için nasıl dışlanırım ? senin görüşlerin bir insanı değersiz kılıp öldürecek kadar aciz ise git bir psikolog'a danış ben kimseyi öldürmek istemiyorum açık ve net !
Dünya kurulduğundan beri barışla geçen yılın 100 yıl olduğu söyleniyor. Böyle bir dünya da mı barış bekliyorsunuz? Ben de adam öldürmekle yanıp tutuşmuyorum, gerekirse vatanımız için öldürürüz, yoksa ben de psikopat değilim yani biri bana ters baksa da dövsem diye ortalıkta gezmiyorum. Neyse senin görüşünde ki insanlarla tartışmak çok mantıksız, sen devam et, vatandaşlığını değiştir, bu ülkeden de çıkışını yap.
ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz galiba hayatınızda kaç adam öldürdünüz hemde gözünün içine bakarak? hep slogan hep slogan.icraatini göreyim.Begenmediğiniz bir fikire manyak demeniz çok kötü.O kadar milliyetçi isen cebindeki iphone samsung markalı telefonunu bırak da görelim.Adamlar bmw ye binip milliyetçilik yapabiliyor.O almanlar zamanında osmanlıyı arkadan vurmadı mı .Biraz düşünseniz çok şeyi anlarsınız.Sizi kınıyorum
Cebimde ki telefonun değeri 75 TL, o da sadece konuşmak için, altımda bmw felan de yok. Yukarıda da belirttiğim gibi adam öldürmekle yanıp tutuşan birisi değilim, gerektiğinde herkes vatanı için, ailesi için adam öldürebilmeli. Hepimizin atası zamanında bunları yaptı ki şuanda biz burada özgür biçimde yaşayabiliyoruz. Düşünüyorum, kimin dost olup kimin düşman olduğununda farkındayım. Ölmeyi de bayılmak zannetmiyorum, umarım tüm sorularınıza cevap verebilmişimdir!