Benim anlamadığım dayının bu şekilde davranmasının amacı ve nedeni nedir?
Sebebi Şu Benim kanatimce Ben akraba evliliği sonucu istenmeyerek dünyay gelmiş biriyim Anenm ve babam Amca Çoçukları Bu evlilik gerçekleştiğinden bu yana bir sürü sorun oldu ki kavga boyutuna dahi geldiğini bilirim.
Geçmişten kalan kin . + Geçen sene Babamın kredi cekip destek vermemesi bir konus ki olaya ben desteklerken Annem ve abim hayır dediğinden vede babamın o an resmi olarak issiz olduğundan kredi çekecek durumda olmaması. vede bazı konularda atıp tutmalarında ebemin durumun hatırlatılması bakmak gibi yükümlüğünün bahsi geçilmesinden dolayı olduğunu düşünüyorum.
Tamam götürdün kadını bakacaksın söyle ablana bundan sonra ben bakacam bütün haklarını devretsin. Olayi söymedn etmeden yapması ne kadar hukiki vede annemde o sıralar hastane icin adanaya geldi ben götürüp getirdim.
Ki bakıma ihtiyaç olan söz konusu kişi kusura bakman ama tuvaletine dahi gidemeyen birisi yemek içme gibi ihtiyaçlarıda dahil buna .
Ki Adana ile bizim köy arasında 2 -3 saat yol sürer ki her istediğin zamanda araç bulamassın