ben pek güvenemiyorum sitelere. mutlaka sıkıntı yaşanır
Güven konusunda olan olaylar genelde bu işi yapan sitelerden değilde ücretsiz ilan s,itelerinde olabiliyor.
Bu işler böyle hallediliyor hocam internet sitelerine mi güven olucak, bide ekstra onlar komisyon alsın. Onun yerine tatil bölgesine gider ve bi emlakçı ile konuşur emlakçı zaten komisyonunu ev sahibinden alır, şahsen ben her zaman böyle yaparım.
Dediğim gibi sizin taktiğiniz size göre güzel ama, bence mantıklı değil.
[QUOTE=RonesansMedya;1069229120]fethiye düşünürseniz pm yollayın lütfen komisyoncu falan değilim kendi evimiz havuzlu villa fiyatıda gayet uygundur
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:35:05 -->-> Daha önceki mesaj 12:26:46 --
Evet, gitmek isteği bölge Kalkan, ANTALYA ; İstanbul'dan bir şahıs ailesi ile arabasına binsin 12 saat yol gelsin, 3000 tane villa arasından bir kaçının kapısını çalsın, villa sahibi siz misiniz diye sorsun. Denk gelirde villa sahibi çaldığı kapılardan birisinden çıksın, desin ki, bu villa kiralık mı? Evet desin. Hadi siz çıkın biz girelim desin.
Evet bu arkadaşın taktiği de güzel.
kesinlikle katılıyorum kapıda kalırsınız o sekilde gideyim ev bulayım pazarlık edeyim diye yola cıkarsanız zaten günlük 200 olan yer o durumda 300-400 olur
Hocam zaten kapı müşterisidüşmüş yer arıyor emlakçı ne kazanırsa.