mka688 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görüşüne saygı duyuyorum lakin katılmıyorum benim görüşüm sizi zerre ilgilendirmez tartışma çıkaracak yorumlardan uzak duralım rica ediyorum.

ortadan kaldırmak ? öldürmek ne kadar da kolay söyliye biliyorsun söz konusu insan ! her ne olursa olsun insan ! benim ideolojik görüşüme göre insan öldürmek bana göre değil ben zorla gidip insan öldürmek istemiyorum !

hmm iyice karışık olmuş olaylar eskiden bildiğim kadarı ile evlendikleri gibi vatandaşlık ala biliyorlardı ve x ülkenin vatandaşlığına kabul edilen vatandaşlığından çıka biliyor'du
Merhaba Arkadaşlar,

ben öldürmekten bahsetmedim..

Ayrıca sen daha çocuksun (Bayrağı indirenden bir farkı olmayan bir çocuk) o yüzden öldürmek kelimesi yakışmamış.. bu ülke öyle bir hale geldi ki bu ülkeyi var etmek için çanakkale de bir tabur çocuk şehit oldu.. sizin gibi lerde ya askerden kaçar yada bayrak indirir devletin sesi çıkmaz.. o yüzden vatandaşlık değiştirmene de gerek yok aslında.. daha 2 senen var bu süre içinde birde üni patlatırsın 3/5 sene daha kazanırsın sonra zaten bakarsın ne türkiye kalmış ne bir şey böylece askere gitmekten yırtacağın gibi yaşayacak bir karış toprakta bulamazsın o zaman idiyolojik görüşün seni kurtarır eminim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:59:28 -->-> Daha önceki mesaj 12:57:51 --

mka688 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görüşüne saygı duyuyorum lakin katılmıyorum benim görüşüm sizi zerre ilgilendirmez tartışma çıkaracak yorumlardan uzak duralım rica ediyorum.

ortadan kaldırmak ? öldürmek ne kadar da kolay söyliye biliyorsun söz konusu insan ! her ne olursa olsun insan ! benim ideolojik görüşüme göre insan öldürmek bana göre değil ben zorla gidip insan öldürmek istemiyorum !

hmm iyice karışık olmuş olaylar eskiden bildiğim kadarı ile evlendikleri gibi vatandaşlık ala biliyorlardı ve x ülkenin vatandaşlığına kabul edilen vatandaşlığından çıka biliyor'du
Merhaba Arkadaşlar,

Senin gibi kendini uyanık zanneden ler sayesinde adamlar da haklı olarak işleri sıkı tutuyor sonradan si.... tutmaktansa