Eğer ekonomisi sağlam ülkelere western union ile göndermiyorlarsa sanırım olay şimdi sana anlatacağım şekildedir.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Kendim uzun süredir Bulgaristandayım buranın sistemini biliyorum burdaki bankalar yazıda bahsettiğinizden çok daha gelişmiş aslında. Birçok banka internet şubeciliği hizmeti veriyor. Başka ülkelerden para transferi aldığımda oldu yani bankalar konusunda pek sıkıntı yok burda. Türkiye'dede EFT'ye alternatif olarak Western Union seçeneği belki gelebilir düşüncesindeydim. Açıklayıcı cevabınız için teşekkürler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:56:07 -->-> Daha önceki mesaj 02:50:35 --
merak ediyorum w.u ile kaç defa ödeme aldın yada yaptın ?
para almak için uğraştığın prosüdürden haberin var mı ?
bankada kaç saat onay beklediğini biliyor musun ?
ekstradan çıkan bankacılık masraflarını saymıyorum bile
Hocam Western Union'u şimdiye kadar 10-20 hatta daha fazla kullandım sistemi çok iyi biliyorum parada aldım, gönderdimde. Yurtdışından gönderilen parayı Garanti Bankası internet şubesinden direk hesabına çekebiliyorsunuz kur'da otomatik olarak döviz hesabınız yok ise TL'ye çevriliyor.
Bankada ne için onay bekliyorsunuz anlamıyorum. Bu işlemi google yapacak zaten, ödemeyi google gönderiyor masraflarıda google karşılıyor siz sadece parayı çekiyorsunuz. İnternet şubesinde 10 saniye, bankada ise parayı çekmek sadece 1-2 dakika alıyor. Gönderen ismi ve MTCN kodu ve kimliğiniz yetiyor.