ejder024 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bildiğim kadarı ile zaten diş özele giriyor ssk karşılamıyor. ben dişçiye bir gidersem en az 2000 tl gider.
yok hocam karşılıyor olurmu öyle şey kaç kişi dişlerini tedavi ettirdi çevremden ssk üzerinden benim sorum şu randevüsüz gidince acil olarak bakıyorlarmı birde ssk çıkışından sonra kaç ay daha bakılabiliyoruz uyucam korkuom uyurken kırılır diye orta diş bide e bu yaştan sonra çıkmazda bidaha yerine diş yapıyorlarmış ama orjinali varken çakmasına ne gerek var zaten gitti gidicek uyursam kesin uykudayken kırılır uyumasam bı hal of offf

Navarin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kanal tedavisi 150 tl dolgu için üstenilen ücret 200 tl bence buradaki olay çok fazla. Yaklaşık 200 tlye falan mal olması gerekiyor. Ben sol köpek dişimi (2 kanal tedavisi 2 dolgu beraber) 300 tlye yaptırmıştım.

Başka yerlere de gitmenizi tavsiye ederim.

---
Diş hastanesine gittiğinizde ssknız yoksa bu fiyatların çok altında olursunuz lakin ; çok sıra bekleyeceksiniz. Önce muayene olunacak ardından size belkide 1 ay süre verirler. Beklemeyin bence.
ssk şöyle yok geçen ayın 5 inde çıkışım var bu çıkıştan itibaren 3 ay bakılabiliyormuşuz öyle duydum ama ne kadar doğru bunu araştırıyorum. sıra olayı sorun değil gibi mahallede bi abinin eniştesi doktormuş oda gelcek yarın benle o aradan sıkıştırcak bizi