Merhaba sevgili arkadaşlar , bu sene bulunduğum yerde tezgah kiraladım ve bayan üst giyim ürünleri satıyorum.
Pazar her gün oluyor gece pazarı adı yazlık yer olduğu için.
Benim merak ettiğim bu işi kışın mağazaya dönüştürme niyetimin olması.Bu konu hakkında bilgisi olanlar,önerileri olanlar varsa dinlemek isterim.
Ürünleri şu anda merterden alıyorum.İstanbul'da dükkanı ise küçükçekmece/sefaköy civarında düşünüyorum.
Genel olarak masraflar nedir , ne kadarlık mal koymam gerekli , satışları nasıl arttırabilirim veya aklıma gelmeyen öneriniz varsa beklerim saygılar.
Merhabalar ;
Şahsımca birkaç fikir sunacağım , son zamanlarda ülkemizin bayanlarının marka takıntısı iyice artmış durumda. Merter diyince aklıma ilk gelen şey replika taklit ürünler oldu. Louis vuitton , gucci , armani , prada vb. markaların her modellerini alın. Kot pantolon,şort,eşarp,ayakkabı,cüzdan yani her türden alın ürünleri. Ama dükkanınıza kocaman göze batacak şekilde bu markaları yazmayın. Yani biz marka yı severiz ama çakma giydiğimiz belli olsunda istemeyiz. Sadece bir yer olsun , vitrinde birkaç parça markalı eşyayı gören gelir ve içeride asıl hazineyi bulur.