Arkadaşlar kısmetse bir ev almak istiyorum. Şuan bana en mantıklı gelen bölge Beylikdüzü tarafı. Yeni yerleşim olduğu için fiyatları uygun.
Açıkcası hem uygun fiyatlı hemde sessiz sakin bir bölge olmasını istiyorum. Mahalle arasında çoluk çocuk sesinden gürültüden bıktım.
Malum Beylikdüzü de yerleşime biraz uzak. Bölge olarak önerebileceğiniz yerler olabilirmi acaba İstanbul içinde. Mümkünse Avrupa yakası ama düşeş bişeyler olursa Anadolu yakasıda olabilir
Ben oturduğum daireyi değiştireceğim, ama oturduğum daireyi satmayacağım kiraya vereceğim.
Yatırımlık aldığım bir daireyi ise satıyorum.
Neden? Alacağım daire 200 civarında oturduğum ise 150 160 ediyor.
Satacağım ise 115. (Civarındaki daireler 125 130 arasında.)
Neden ucuz veriyorum?
Alacağım dairede halen oturan kiracı bu ay sonunda çıkıyor.
Yani bu 10-15gün içinde aldım aldım yoksa alamayabilirim.
Benim eve gelince, size hem oturmalık hem yatırımlık, bu yıl metro geçecek (planlarında görünüyor belediyeden sordurabilirsiniz)
Metro geçtikten sonra değeri 140 150 seviyesine gelir.
Bunlar evin artıları.
Eksisi ise şu.
Evli ve çocuklu iseniz eve sığmazsınız. Ev ufak.
1+1 ve 50 m2. Ama mutfak Amerikan değil, basbaya ayrı mutfağı var yemek kokuları salonda değil yani.
Yeri süper, Kağıthaneye Mecidiyeköye beşiktaşa taksime bir vasıta, AVMlere çok yakın. Yürüyerek gidilir. Merkezi ama sakin de. (Ana caddenin bir paraleli) Yokuşsuz. Ev sıfır. Masraf sıfır, gideri nerdeyse yok, en son teknoloji yeni kombi takdırdım pimapen çelik kapı saten badana vs. hepsi var.
Sorunsuz bir ev, aidatı falan komik (25 TL)
Dediğim gibi hem oturup hem paranızı katlayacak bir ev arıyorsanız bekar veya kız arkada/eş ile (ÇOCUKSUZ) yaşayacaksanız bu minik ev size harika bir başlangıç evi yada yatırım olabilir.
İlgilenirseniz sahibinden 'de ki ilanın linkini özelden atarım.
Yalnız pazarlık yok, çok ucuz veriyorum 1000 TL bile düşemem, eğer bu diğer asıl alacağım evi alamazsam ya satıştan kaldıracağım yada başka ev bulursam 125e vereceğim aynı ilanı. (Sahibinden'de harita üzerinden filtreleyin göreceksiniz muhitteki evlerin fiyatları 125ten başlıyor 150 160 gidiyor.)
Şu an kiracı var (600 TL) Ağustos'ta kontrat bitiyor. 2 ay sonra.
Ev Gülbağ'da (Mecidiyeköy)
İlginizi çektiyse bundan sonrası PM ile.