snowfalcon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok enteresan bir yaklaşım tarzı sizinki. Bir paneli eleştirmek için için illa panel mi yazmak gerekiyor. oğuzhan bey kaç tane whmcs türünden yazılım yapmışta eleştiriyor o zaman . Ben şahsen kendimin salak yerine konulduğunu hissettim. giriş konuşmasından onu çıkardım. yok alteratiflere baksak listelerimiz sitlerde dolaşmazmış ta bilmem ne. biz de biliyoruz eksikleri hataları olduğunu ama onlarca hosting firmasının önünde öyle konuşmakta nedir. bilgisine tecrübesine asla laf söylemiyorum sadece böyle bir girişe ne gerek vardı diyorum şahsen asla yazdığı paneli de kullanmayı düşünmüyorum.
Neden yazdıklarıma bu kadar içerlediğinizi anlayamadım. Ben adamın konuşmalarını hiç tasnif etmedim ki, emeğine sahip çıkalım dedim. İlla sunucunuz da kullanacaksınız da demedim. Tercih kişinin kendi hakkı.

Panel yazması, diğer panelleri eleştirme hakkı verir de demedim. Sadece emek etmiş, hem panel yazarken hem sunama hazırlanırken, Neden +ları konuşmak varken -leri konuşuyoruz dedim.

Sözü uzatıp laf kalabalığı yapmak istemiyorum. Kendime adıma etkinlikten çok memnun kaldım. İnşallah devamları olur.