Yorumları okuyorum da herkes maestropanel sunumu üzerinde eleştiri yapıyor. Yok kendi reklamını yapmış, yok yapmamış yok başka programlara laf atmış. Çok biliyordun da sen çıkıp anlatsaydın, neyi anlatacaktın? Panel mi yaptın? Yada oturup panel dediğin nasıl olur oturup araştırdın mı?
O zaman benim de eleştiri yapma hakkım varsa bende Oğuzhan beye sorarım.
Böyle güzel bir etkiliğe katılıyorsunuz, emek etmiş belki aylarca belki yıllarca çalışmışsınız, ortaya bir eser çıkartmışsınız neden eserinizi bizimle daha detaylı paylaşmadınız. Bir yönetim panelinin bizlere neler sağladığını az çok hepimiz biliyoruz. Peki maestro panel bunun neresinde, bizlere ne sağlıyor, bunu kurarsak ne kazanırız. Örnek kurulu bir sistem üzerinde neler yapabiliriz, neden maestropanel seçmeliyiz, canlı sunup yapsaydınız ya. Bulmuşsunuz bu kadar sunucu sahibini bir arada, buna şahsi menfaat denmez, buna imkan denir, herkesin eline böyle imkanlar geçmez.
Değil mi ki hepimiz bu paneli alıyoruz, Neden maestropanel olmasın? maestropanel olsun ki Türk kazansın, Türk yazılımcı kazansın, Türkçe yazılımlar gelişsin, aslında hepimiz kazanalım. Cpanel, Plesk nasıl bu konumlara geldi. Neden maestropanel gelmesin? Sadece maestropanel değil, bir çok Türk yazılımcı var yazılım şirketleri var, bunlara da destek olalım.
Uzun lafın kısası keşke bize maestropanli anlaşmış olsaydın. Kendi yazılımın artılarını anlatsaydın, diğerlerinin eksilerini değil neyse bazen yanlışlar olabilir, onları da görmezden geleceğiz.
Tüm Türk yazılımcılara yollarında başarılar dilerim. Güzel bir programdı bu gibi programları devamını diliyorum
çok enteresan bir yaklaşım tarzı sizinki. Bir paneli eleştirmek için için illa panel mi yazmak gerekiyor. oğuzhan bey kaç tane whmcs türünden yazılım yapmışta eleştiriyor o zaman . Ben şahsen kendimin salak yerine konulduğunu hissettim. giriş konuşmasından onu çıkardım. yok alteratiflere baksak listelerimiz sitlerde dolaşmazmış ta bilmem ne. biz de biliyoruz eksikleri hataları olduğunu ama onlarca hosting firmasının önünde öyle konuşmakta nedir. bilgisine tecrübesine asla laf söylemiyorum sadece böyle bir girişe ne gerek vardı diyorum şahsen asla yazdığı paneli de kullanmayı düşünmüyorum.