Merhaba sizler için barisbozkurt.com.tr artık SEO eğitimi veriyor. Peki SEO nedir? SEO arama motorlarının isteklerine göre sitelerimizi uygun hale getirmektir, yani Google, Bing, Yandex, vb.. arama motorlarında üst sıralara, ilk sıralara çıkmaktır. Her web sitesi olan kuruluş, kurum, kişi, bu hizmeti doğru yaptığında istediği kitleye ulaşacaktır. İstenildiği kitleye ulaşan markalar veya siteler değer kazanır, kazandıkça satış hacmi artar, site döngüsü yükselir ve kaliteli bir konuma gelir. Online internet üzerinden veya yüz yüze yapılacak olan eğitimler tamamen ücretsizdir. Sitemizin üstünde ki logoya tıklayarak buraya geldiyseniz eğer, bilgilendirme sayfasını okuyorsunuz demektir. Google SEO eğitimi online dersler ile alınabilir, İstanbul içinde yüz yüze eğitimlere gerekli talep oluştuğunda başlanacaktır. Eğitimi ben vereceğim. {Barış Bozkurt} Eğitim 3 bölümden oluşacak. {3 Ders} Tamamen yeni algoritmaya uygun ve güncel bilgiler ile kısa sürede SEO mantığını kavrayıp, uygulamalara geçebileceksiniz. Eğitim günleri ve saatleri, kişi günlerine ve benim günlerime uygulanarak programlanacak. Eğitim nasıl işleyecek diye sorar olursanız, şöyle;

Eğitim 3 dersten oluşacak.
Her ders takip sistemi ile barisbozkurt.com.tr den yayınlanacak.
Her ders sonu günlük çalışma(ödev) verilecek.
Ders sonları eğitim ile ilgili o günkü dökümanlar ders alan bireye verilecek.
İsteyen Dersleri online olarak tekrar sesli kayıt veya görüntülü kayıt ile alabilecek.
Bir çok program ve uygulama tavsiye edilerek ders alan bireye verilecek.
Her ders alan için eğitimlerin bitimine kadar SEO’ya uyumlu site yapılacak.
Eğitimlerin bitimi sonunda Son ödev olarak eğitim alan bireyden bir proje istenecek.

Not: Mega Holdings network marketing yapan arkadaşların yeni kullanıcı bulmaları ve site içerikli reklam bütçesi yaratmaları için SEO eğitimi kesinlikle bulunmaz hint kumaşı değerindedir. Ne gibi faydaları var? Google’da üst sıralarda yer alıp istenilen kitleye ulaşarak takımınızı büyütebilirsiniz. Google adsense, Yandex reklam, vb.. reklam yayınlama sistemleri ile sitenizde gösterim yaparak veya tıklama başına reklamlardan para kazanabilirsiniz. {Benim sitemde olduğu gibi}

Eğitimi için iletişim adresleri: www.barisbozkurt.com.tr - facebok.com/barisbozkurt34 - baris@barisbozkurt.com.tr - Özel Mesaj