Öncelikle siteniz iç seo uyumlu olmasına özen göstermeniz lazım. Hızlı indexlemeler ver erişim kolaylığı içerikteki özgünlük ve güncellik bunlara dikkat etmeniz lazım.
Dış seo çalışmaları için genelde tanıtım yazıları iyi ama sadece tanıtım yazısıda olmaz Google artık backlink çeşitliliği ve alanında backlink istiyor bu yüzden bunlara dikkat etmen lazım.
Önerdiğim çalışmalar
1. Az miktarda alanında footer backlink
2. Tanıtım yazısı güncel siteler ve alanında sitelerden
3. Forum tanıtım kaliteli forumlardan özgün farklı tanıtım yazılarıyla
4. Paravan blog ücretli veya ücretsiz
5. Sosyal video paylaşımı
6. Sosyal medya imlemesi
7. Anahtar kelime bazlı imleme
8. Toplist, Dizin ekleme, Firma rehberi kayıt
Bu backlink çeşitleri genelde çok etkili az zamana yayarak paket çalışmalardan kaçınarak uygularsan %80 başarıyı yakalarsın ve kalıcı olur ama footerde dikkatli ol alanında ve az sayıda siteden al gidişatı görerek al.
Gidişat nasıl görülür bir çalışmayı yaparsın beklersin backlink oturur bir süre sonra çalışmayı arttırsın ama birden kastın mı backlinki domain ilerliyeceğine ya yerinde sayar yada geriler.
Hocam teşekkür ederim verdiğin tüm bilgiler için. Bunları bugün uygulamaya koyacağım.
3 den sonrasını hiç yapmamıştım, belki de bu yüzden sitede istikrar yok bir gidip geliyor. Bu 3 ve 8'i de uygulamam gerekiyor. Bakalım eğer olumlu bir gelişme olursa buraya yazacağım

tekrar teşekkür ediyorum Tayfun hocam.
Tamam tanıtım falan almak güzel ama nasıl alıyon ? 150 kelimelik makaleye 3-5 link mi giriyon ? Yoksa kalkıp ucuz diye 50 siteden 300 tlye tanıtım satanlardan mı alıyon ? Özgün giriyonda bunları nasıl giriyon ? Full özgünmü kelime agırlıgı nasıl etiketleri nasıl giriyon makaleyi nasıl zenginleştiriyon v.s v.s ?
Site linkini göremeden birşey demek çok zor vede yaptıgını calısmaları bilmeden.
genelde 150-200 kelime özgün makaleyi kendim yazıyorum hocam. İçine maksimum 3 adet link koyuyorum.
Full özgün olarak giriyorum bazı konuları ise re-write yapıyorum.(ama geneli re-write şeklinde oluyor.)
Etiketleri normal olarak konuya göre 3-6 arası giriyorum.