Navarin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

1 senelik bir sitem var. Bir senedir, almadığım tanıtım yazısı-link kalmadı. Bir ara 2.nci sıraya girdim kelimemde fakat hiçbir zaman ilk sıraya geçemedim. Hep gidip-geliyorum(2-10'a kadar)

Özgün yazılar giriyorum, tanıtım yazısı-linke bir dünya para döküyorum. Başka ne yapmam gerekiyor, lütfen yardımcı olun bu konuda çok cahilim.
Öncelikle siteniz iç seo uyumlu olmasına özen göstermeniz lazım. Hızlı indexlemeler ver erişim kolaylığı içerikteki özgünlük ve güncellik bunlara dikkat etmeniz lazım.

Dış seo çalışmaları için genelde tanıtım yazıları iyi ama sadece tanıtım yazısıda olmaz Google artık backlink çeşitliliği ve alanında backlink istiyor bu yüzden bunlara dikkat etmen lazım.

Önerdiğim çalışmalar

1. Az miktarda alanında footer backlink
2. Tanıtım yazısı güncel siteler ve alanında sitelerden
3. Forum tanıtım kaliteli forumlardan özgün farklı tanıtım yazılarıyla
4. Paravan blog ücretli veya ücretsiz
5. Sosyal video paylaşımı
6. Sosyal medya imlemesi
7. Anahtar kelime bazlı imleme
8. Toplist, Dizin ekleme, Firma rehberi kayıt

Bu backlink çeşitleri genelde çok etkili az zamana yayarak paket çalışmalardan kaçınarak uygularsan %80 başarıyı yakalarsın ve kalıcı olur ama footerde dikkatli ol alanında ve az sayıda siteden al gidişatı görerek al.

Gidişat nasıl görülür bir çalışmayı yaparsın beklersin backlink oturur bir süre sonra çalışmayı arttırsın ama birden kastın mı backlinki domain ilerliyeceğine ya yerinde sayar yada geriler.