Şimdi yabancı torrentlerde okadar çok türkçe içerik varki dokunulmamış ve türk sitelerinde çıkmamaş yani şimdi encoding işini bilirsen eğer sana avantaj neden avantaj atıyorum prodji esir eagle Ozlem Hotpena ürün vermeden onlarla birlikte aynı zamanda rip yapar ve web ilk yaparsın tabiki bu iş için hızlı makina lazım yani ben bir bluray 2 gb ram vasat bir vps ile 16 saatede yapıyorum hızlı bir makina ile yarım saatede yapıyorum yine ücretli tv kanallarından filmleri almak yetiyor yani tabiki gidip letitbit yayınlamakta ahmaklık olur malum bitturk çıkan bir içerik dakikasında web sitelerinde herkez aynı şeyi yüklüyor yani piyasada ne verirse onu alıyorsun

Eğer büyüklerle yarışmak istiyorsan bilmen gerekenler

* Encoding
* Decoding
* Alt Yazı Ayarlama ( google translate sağolsun abbyy fine reader)
* WEBRip - WEB-DL
* Güzel bir site tasarımı

Yani eğer başkalarının yaptını yaparsan kopyacı olursun işte kullan.net depodepo.eu BİTTURK alırsın ama onlar ne verirse onu alırsın herkezede veremiceklerine göre bazı şeylerin içinden çıkman lazım

Bu işte en fazla zamanı konu hazırlamak aldırır yani upload için en hızlı makinayı alırsın ama konu hazırlamak saatlerini alır işte bu durumda botlar devreye girer bak çoğu büyük site sahibi konu hazırlama botu vardır. Bot kullanmazsa wp işin içinden çıkamazsınki geceli gündüzlü çalışman gerekir yoksa