Merhaba, hesap alma maceramı kısaca özet geçeceğim. 2 ay önce bir download sitesi açtım içerisinde 500 adet indirilebilir içerik girdim yarısı kendi hostingimde.

Bu içeriklerde herhangi bir açıklama özgün makale falan yoktu. Doldurduğum alanlar; Başlık, Etiket ve indirme adresi. Siteye düzenli olarak ortalama 10 içerik ekliyorum.

Bu böyle devam ederken youtube para kazanmayı açtım ilk başta. 10'a yakın telifsiz video yükledim hemen onaylandı. 1 hafta kadar böyle kaldı bir yandanda içerik girmeye devam tabiki (Google indexi: 2800). 2 tane farklı sitemin başvurusunda bulundum bana verilen adsense üzerinden 2 sitede ret yedi.

2 - 3 gün bekledikten sonra bu indirme sitemi gönderdim 2 gün boş reklam göründü dün akşam saatlerinde adsenseden onay maili geldi 1 kaç saat içerisinde reklamlarınız görünecektir diye ve artık görünmeye başladı.

Size tavsiyem sakın çevrenizdekilere kulak asmayın. Ben indirme sitesi kurup başvuru yapacağım demiştim "Google sizi onaylamaz" diyorlardı. (Buradan o arkadaşlara selam olsun)

Son bir ipucu daha; "Sitenizin Tek bir Ana kategorisi olsun".
Hangi alanla ilgileniyorsanız o alanla ilgili açın.
5 yıllık adsense alma maceramda bunu öğrenmiş oldum. Google karma siteleri sevmiyor.