Merhaba,

Müşterilerimize mail ile bildilendirme yapıldı fakat buradan da maillerini göremeyen müşterilerimiz ya da bakmayan müşterilerimiz olabileceği ihtimaline karşı bilgilendirme yapmak istedik.

Sanal sunucuların bulunduğu makinalardan bir tanesi kendini kapatmıştır. Sunucuyu tekrar aktif hale getirmek için restart attık fakat işletim sistemi aşırı çok geç yanıt vermektedir. Sunucunun açılmasını beklemekteyiz, sorun İşletim sisteminden ya da disk arızasından diye tahmin etmekteyiz. Sorun üzerinde çalışmamız devam etmektedir. Bilginize,

Not: Sorun dün düzeltilmiştir. Sunucusuna erişim sağlayamayan müşterilerimiz lütfen www.artservers.com.tr adresinden destek talebi açsınlar buradan PM atan müşterilerimizin hepsini tanıyamıyoruz maalesef, sonra yanlış anlaşılma olmasını istemeyiz.

Saygılarımızla
ART Servers